torsdag 25 februari 2010

del 6

På vägen såg jag ett par djur. Jag försökte prata med de men då drog Frankos vakter ner mig i marken och upp igen, och när jag kunde se igen, var de borta. Efter ett tag kom vi fram till... ingenting, men de stannade.
”Varfrrr...” Allt blev svart. När jag kunde se igen, var vi hos en massa människor som hade blålila.. natur...
”OK NI FATTAR!!!!!!!” Skrek jag. Alla tittade på mig.
”Eh... hehe...” Sa jag för att få bort blickarna.
”HÄR HAR NI, VÅRENS LEDARE! Ropade Franko så alla hörde. Jag blev röd, men så blev jag arg när jag såg allas fula leenden! Nu kände jag hur nerverna nådde mot sitt slut. Jag kunde inte låta detta hålla på mer. Jag spände musklerna och... inget mer, Franko drog ner mig i marken IGEN!
” HA! Du kan inte hantera dina krafter än, så under jord har du ingen chans!” Sa han. När jag kom upp var jag tvungen att gnugga mig i ögonen för att få ut jord ur ögonen, då såg jag någonting guldglänsande, en amulett! Jag stoppade ner den i jackfickan eftersom jag inte fått mina naturkläder än. De tog mig till en cell med jord dörr så det var nästan omöjligt att hitta ut! Jag fick sitta där men det gjorde inte något, jag skulle få inspektera amuletten. Tänk om den hade några magiska krafter som i fantasin? Allt som jag inte trodde på har hänt! Så varför skulle det här inte vara sant? Jag vände på amuletten och såg ett inristat märke. Det var ett lodjur. Jag drog handen över den och kände energi som flöt genom ådrorna. Jag kände att jag skulle kunna ha användning för den och trädde den om halsen. Och somnade i en djup sömn...

2 kommentarer:

  1. så, nu kommer jag vara liite mera aktiv!

    SvaraRadera
  2. Jag har redan skrivit 2 nya inlägg. Natte eller Negg, ni får messa mig när jag ska lägga in ett nytt inlägg :P

    SvaraRadera